Tasi Szilvia - a női ruhák szakértője     |     +36 20 445 4534     |

Bemutatkozom

Tasi Szilvia vagyok, 18 éve dolgozom a divat forgatagában. Folyamatosan keresem az utam, a helyem a szakmában – azt az irányt, amiben a szakmaiságom a legjobban kiteljesedhet, megelevenedhet.

Szerkesztő-modellező technikusként végeztem, majd varrási, ruhaipari tudásomat az Art’z Modell-nél kezdtem fejleszteni. Betekintést kaptam minden munkafolyamatba, amiben ki is próbálhattam magam. Ezáltal szakmai tudásomat magasabb szintekre tudtam emelni. Mindig is a profizmus és a maximalizmus iránti elkötelezettség hajtott, amit elég hamar felismertek bennem. Így már az elején lehetőségek, kihívások tömkelegével találtam szembe magam, aminek folyományaként egyedi, minőségi Haute Couture ruhákat készítettem a cég Monarchia részlegének üzletében divatbemutatókra, rendezvényekre.

Később ezt a minőségi vonalat megtartva minőségellenőrként felügyeltem a cég ruháinak kifogástalan minőségét. Mindig is szerettem a sokoldalúságot, így a méretes szabás, méretes és konfekció rendelésfelvétel, az üzletben megvásárolt ruhák méretre igazítása volt a következő irányzat, amiben önmegvalósíthattam magam. Ezek már összetett folyamattá váltak, mert az üzletekkel és vevőkkel való kommunikáció, vevőreferensi munkák, a vevők egyéni problémáinak kezelése, vevők méretre igazított ruháinak koordinálása, varrodai munkák összehangolása minden napos feladattá nőtte ki magát. Ezek mellett a cég új varrónőit mentoráltam és okítottam, segítve őket cég sajátos technológiáinak megismerésében. A méretes rendelésnél igazi kihívás volt az anyagok és fazonok közötti párosítás, a saját fantázia kiaknázása, amely összhangba kerül a vevő igényeivel, elképzeléseivel és az egy termékben elevenedik meg.

Ezen feladataim mellett úgy éreztem, hogy más irányba is nyitnom kell, tanulnom, ezért elvégeztem egy divat és stílustervezői szakot a Jovenker Oktatási Stúdióban, amely már bepillantást engedett a tervezésbe, kollekciók elkészítésébe is. 11 évig tartó munka az Art’z Modell-nél igen meghatározó volt szakmailag.

Ezt követően az élet nyújtott egy másik lehetőséget. A média világába sodort, ami egy teljesen új környezet teljesen más kihívásokkal. A varrás iránti lelkesedésemet, elhivatottságomat teljes mértékben át tudtam ültetni ebbe az új munkába. Műsorvezetőkre, napi aktuális műsorokba (Híradó) készítettem ruhákat és show műsorokba öltözékeket. Ebben a tévés munkában szükséges nyitottnak lenni mindenféle irányzatra, stílusra. Mind a műsorok, mind a műsorvezetők egyedi tanácsokat igényelnek a legkülönfélébb alakkal. És a képernyő egy olyan fajta kommunikációs csatorna, ahol a műsorvezetőknek a legjobb, legelőnyösebb formáját kell kihozni. Nem beszélve arról, hogy megfelelő legyen a komfort érzete; amit visel, abban maradéktalanul jól érezze magát.

Egy idő után a varrás háttérbe szorult és átformálódott napi műsorok: Mokka, Aktív, Híradó és show műsorokban való öltöztetésre, stylingolásra. Itt az alkotási vágynak, fantáziának nincs határa. Mondhatni szárnyalhat az ember, miközben műveli.

Ennyi tapasztalat megszerzése után úgy gondoltam, belevágok egy saját cég építésébe.

A két legfontosabb irányvonalat említeném meg: a varrást és stílustanácsadást.

Mi az, amit tudok Neked nyújtani?

Folyamatosan arra törekszem, hogy a szakmámat minél több oldalról tudjam megtámogatni, minél többrétű szakmaisággal tudjam az igényeid kielégíteni. Munkám során rengeteg embertípussal találkozom, különböző igényekkel, elvárásokkal és a legkülönfélébb alkattal. Megtanultam, hogy bárkiből ki lehet hozni a maximumot, megmutatni egyéniségét, hangsúlyozni nőies mivoltát, ha van egy megfelelő tervező, varrónő vagy akár styling háttér.

Ezt a hátteret és partneri kapcsolatot tudom biztosítani számodra minőséggel, pontossággal, és maximalizmussal megtámogatva.

Szeretek alkotni, és szeretnék átadni Neked egy olyasfajta dolgot megjelenéseddel kapcsolatban, amitől megnő a kisugárzásod, magabiztosnak érzed magad, és tökéletes komfortérzeted lesz a felvett ruhadarabban. Nincs annál fontosabb számomra, mint hogy jól érezd magad a ruhádban, felszabadult légy, ne feszengj – akár alkalmi, akár munkahelyi, akár utcai viseletről van szó.

Televízió műsorok, amikben varrónőként, öltöztetőként és stylistként tevékenykedtem:

TV2

 • Tények 2010 – 2012
 • Aktív 2010 – 2012
 • Mokka 2010 – 2012
 • Álljon meg egymillióért
 • Mr és Mrs – a sztárpár show 2009 ősz (1 évad)
 • Áll az alku 2009 áprilisától (1 évad)
 • Ezek megőrültek I-II 2010 június – július (1. évad), 2010 november – december (2. évad)
 • Negyven milliós játszma 2010 november – 2011 április (1-2. évad) 2013 február – április (3. évad)
 • Párbaj 2009 ősz (1 évad)
 • Miss World Hungary 2012
 • Bűnök és Szerelmek (napi sorozat) 2012 novembertől 2013 szeptemberig

FEM3

 • Edina és Joshi 2011 február – 2011 június

M1 televízió

 • Maradj talpon! 2011 szeptember – 2013 május (2 évad), 2014 szeptember (1 évad)
 • A következő! 2013 szeptember – 2014  május (1 évad)

 


Segíthetek?

Nincs más dolgod, csak töltsd ki az alábbi űrlapot és felveszem veled a kapcsolatot.

 

Hogy hívnak?
Mi az e-mail címed?
Milyen számon hívhatlak?
Mely témában segíthetek?
Ide írd be az üzeneted:

„Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád.”

/Giorgio Armani/